28. června 2014

Už před sebou prdíte?

Vždycky jsem ráda psala (včetně slohovejch prací a stížností na nekvalitní služby kohokoliv a čehokoliv). Mám taky účet na Literu (nick neprozradím a jako Kamush mě tam nenajdete). Tady vzorek, kterej byl z mejch děl nejčtenější a tuším i nejkontroverznější. Napsáno v září 2012.

Nový vztah nabízí spoustu nových možností, radostí, neutuchající vášeň, dostatek sexu kdykoliv si přejete, milou společnost. Znáte to, potkáte někoho s hlubokým pohledem a hlasem, sexy účesem a úsměvem, s akorát postavou. Nenápadně pohledem přeměříte velikost jeho bot a vzdálenost od zápěstí ke konečku prostředníčku ve snaze odhadnout dle babských rad míry i v jiných, skrytých partiích. A když i on pohledem prolustruje obsah vašeho výstřihu, vaše vlasy, nohy v nových sexy lodičkách a minisukni s vysokým pasem ala šedesátá léta a shledá to všechno tuze přitažlivé, přijde pozvání "na kafe" (pokud na to půjde hopem, tak "na panáka"). 

Popojedem a přeskočíme první dvě tři schůzky. Čtvrtá už bude "otrkaná", veselá, uvolněná. Třeba procházka nebo výlet na koupaliště za městem (při této příležitosti se poprvé můžete svézt v jeho super autě a ověřit si, jak by zabezpečil vaši případnou rodinu). Ve vodě padnou první odvážnější doteky (z vaší ruky se jeho ruka přesunula k vašemu pasu) a na konci dne také políbení (ale už ne na tvář..). Stále se shodnete na tom, že se přitahujete a víte toho o sobě už tolik, aby se schůzky daly považovat za pravidelné a tedy i "vztahové". Na facebooku si nezapomenete změnit stav na "Zadaný" a poslat vašemu mazlíkovi, čumáčkovi, lásence, medíkovi požadavek na potvrzení vztahu (páč co není na fb, to neexistuje!). Ach, jak jste pyšná na kolonku "...je ve vztahu s..."! Ihned vytvoříte speciální album s názvem "Muck :-* <3", do kterého budete vkládat pouze JEHO nebo vaše společné fotky plné polibků (to aby vaši bývalí viděli, o co přišli!). 

S kamarádkami neprobíráte nic jiného, než svůj nový vztah. On je prostě úžasnej. Jak vám nosí kytky, jaké má paže! Jak líbá a jak je dobrej v posteli! A minule vám donesl kýbl kuřecích nugetek od mekáče, když jste na ně měla fakt chuť kvůli své periodě! A je mnohem přitažlivější, než všichni přítelové kamarádek dohromady (což si samozřejmě o tom svém myslí každá z vás). Pak padne základní otázka života, vesmíru a vůbec: 
"Hele, a už před sebou prdíte? Jsem četla, že prdy před tím druhým značej opravdovou důvěru!" 
Prdět? Prdět před tím krásným okouzlujícím nohy-masírujícím klukem?? Jen tak vypustit ducha?! Prostě ležet v posteli po milování a upšouknout si? Klidně si jít z romantické večeře a pustit to?? A co pak? Ignorovat ten zvuk ve stylu "Prdu Královského rozparovače"? Smát se? Pokrčit rameny a doufat, že se začne smát on? 

Kamarádkám jste odpověděla, že nikdy v životě úmyslně nevypustíte prdík před chlapem svého srdce. 

Smutné je zjištění, že po vašem důležitém rozhodnutí "PROSTĚ NEPRDĚT" se slehne zem hned, jakmile ON před vámi uvolní řachnu o délce ohlášení vojenského útoku, zvuku ucpaného trombónu a zápachu třikrát přejetého krtka s hnijícími útrobami. V něčem takovém se ten malý blonďatý pšouček, malý brouček, ztratí...




4 komentáře:

  1. Ani po čtyřech letech tohle neděláme a nechápu, jak to úmyslně mohou dělat i holky. Je to podle mě smutný a dáma má zůstat dámou, i když má delší dobu chlapa. :D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky nechápu. Dobře, je super, že už se třeba uvolní atmosféra a když ti to ujede, tak už se necejtíš třeba tak trapně jako na začátku vztahu, ale sedět u telky a na střídačku pouštět duchy, to je strašný :)))

      Vymazat
  2. Neprdíme ani po deseti letech. já teda vůbec jakože nikdy ani o samotě, poněvadž jsem víla, to je jasný. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to je...strašné :D Sme spolu už skoro 5 rokov, ale takúto "uvolnenú" atmosféru si neprosím xD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)