10. června 2014

TAG: Co kdyby..?

Dneska si dáme oddechovku - TAG.

Co kdyby(ch)....
....nepracovala tam, kde pracuju.... Tak bych nebyla au-pair ve Španělsku, to znamená nebyla bych teď opálená, pihatá, asi bych se plácala někde v Praze bez práce a peněz, na pracáku.

....se neomezovala v jídle.... Tak bych byla jako bagoun. Já se zas tolik neomezuju, ale kdybych se neomezovala vůbec, neprojdu dveřma. Joojooo, "zlatý" geny nevýhodnýho metabolismu.

Zdroj: weheartit.com
....neutrácela tolik za kosmetiku.... Tak bych to asi dala do zážitků, jako je posezení s kamarádama, výlet s Drahým a tak.

....si měla vybrat jeden kosmetickej produkt, kterým se stanu... Tak bych si vybrala kvalitní fialovou tužku na oči. Protože fialová a já, to je vono!

....nežila v ČR... Žila bych v nějaký super zemi bez věčnejch stěžovačů a "trpičů". Třeba v Itálii nebo Švýcarsku. A dost bych si to užívala.

....mohla vynechat jednu nezbytnou činnost během dne.... tak bych měla víc času, kterej bych využila na blbiny a flákání. Takže bych si radši tu nezbytnou činnost ponechala.
Zdroj: weheartit.com
....poslechla rady mých rodičů... Tak bych byla zahrabaná na maloměstě, bez peněz, kluka a asi obklopená falešnejma lidma. Díky bohu, že mám vlastní hlavu :)

4 komentáře:

  1. Moc pěkný a povedený tag! :) Skvěle jsi to pojala. :)
    Zajímalo by mě, jak ses tala au-pair ve Španělsku, proč ses právě pro tohle rozhodla, co tě k tomu vedlo? Co tě na práci baví, co naopak ne? A jak dlouho ve Španělsku vlastně jsi? :)
    Koukám, že jsem na tebe vychrlila trochu moc otázek. :) Bylo by skvělý, kdybys o tom všem sepsala článek, co to obnáší, co tomu předchází a tak.. :) Vážně by mě to zajímalo, protože bych se do toho v budoucnu taky ráda pustila.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Trošku se o tom můžeš dočíst v sekci "au-pair", myslím, že je tam asi všechno. Ale popřemýšlím o nějaký souhrnu :)
      Pokud chceš odjet, tak určitě jeď! :) Pak bys toho litovala, žes nevyjela. Co v Česku...? :)

      Vymazat
  2. Povedený tag ;-) Taky bych žila ve Švýcarsku nebo Itálii, pokud bych nežila v Čechách ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)