11. června 2014

30denní výzva. Fotky.

Slíbila jsem, že po uplynulých dvou týdnech sem hodím fotku před a fotku aktuální. Fotky jsem dělala ve stejnej čas (cca v 10 ráno), hodinu a půl o snídani, před cvičením. Výsledky vidím v pase - je výraznější, mám štíhlejší obličej, lýtka a kotníky, horní břicho je menší (takže špek není vypouklá hmota, ale hmota zkosená, oujééé!). Nebolí mě záda ani hlava, v šatech, který jsou uplý jen přes prsa, nevypadám těhotně, protože už je vidět, že je to prostě špek, líbí se mi moje nohy.

Fotka na začátku, před výzvou (první článek), focená před 15 dny:
Jo, je to ta samá jako v prvním článku. Jen jsem vylepšila kontrast, aby sádlíčko pěkně vyniklo.

Fotka druhá, po 14 dnech aktivního denního cvičení (kromě třech nařízenejch přestávek), focená včera:

Jako kdybych měla plochý břicho a neměla kámošku celulitidu, tak se mi jinak moje postava líbí. Líbí se mi takový ty "živý" postavy, vypracovaný břicho se mi nelíbí ani na chlapech, natož na ženských. Přemýšlím, že po dokončení téhle výzvy si dám ještě výzvu pokračovací. Tuším, že mě to asi zabije, jak bude náročnější (když už tuhle pomalu nedávám, haha...).

Jak se teď cítím? Je hustý, že takovejhle maličkej výsledeček zapříčiní, že moje sebevědomí je zase tam, kde dřív bývalo. Jestli budu fakt někdy štíhlá, tak ze mě bude namachrovaná povýšená slepice s pudlem v kabelce.

Jak se máte? Tady v Sant Celoni je strašný vedro...Asi tak 60 stupňů, žádnej větřík, dusno, usínací a omdlívací počasí. Něco pro mě..

Btw. ta běloba, co vidíte na fotce, je vrchol mého možného opálení bez předchozího spálení. Gratulujte mi! (A pak se mi lidi divěj, že používám jenom asijský BB)..

10 komentářů:

  1. Super práce, Kamčo!! Krásně se ti rýsuje pas. Držím palce, ať vytrváš až do výsledného vysněného konce.
    Tady je taky šílené vedro, 30 ve stínu...
    Pa Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. Seš dobrá, jde to vidět pěkně. Držím palec a ať se Tě motivace dále drží :) Je neuvěřitelné, co udělá 14 dní, že jo?

    Tu je pařák jako prase, a já tu chcípám v práci s angínou, grrr! Jdu si uvařit zázvorovej čaj, ať je mi ještě tepleji

    OdpovědětVymazat
  3. držím moc palce vím co prožíváš sama jsem od ledna zhubla 20 kg ale jestě mám na čem pracovat. Doufám že i tobě se bude dařit tak jak jen si přeješ

    OdpovědětVymazat
  4. Jsou vidět výsledky, a to je hlavní! Jen tak dál, tyhle fotky by tě mohly posouvat dál a dál k tvému vysněnému stavu :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)