18. června 2014

30denní výzva. Blížíme se ke konci.

Před chvilkou jsem vylezla ze sprchy, kam jsem zalezla splavená po cvičení. Dneska je den číslo dvacet dva. Ano, už jenom 8 dní a konec. Ale já budu cvičit pořád. Vezmu si výzvu od znova, ale od poloviny. A až přijedu domů, tak si zaplatím pokračovací výzvu. Snad mě to nezabije...
Jaké jsou moje pocity? Strašně se mi nechce cvičit. Každej den se do toho musím nutit. Navíc mám posledních pár dní hrozně rozežráno. Furt mi kručí v břiše, jedla bych, občas si dám něco fakt nezdravýho (jako včera asi čtyři kuřecí obalovaný řízečky... pleskni si, Kamilo!). Když cvičím, tak to docela flákám (odcvičím všechno, ale místo toho, abych dělala čtyři série po třiceti, cvičím tři série po třiceti a čtvrtou buď vynechám, protože zdechám, nebo nedocvičím všech třicet pohybů), ale od pondělka jsem dostala novou motivaci - na víkend za mnou přiletí přítel! Přiletí, protože mu prostě chybím. Ty bláho, to je tak romantický! Už čtrnáct dní tady depkuju se smutnejma zamilovanejma písničkama, občas si pořvu, u cvičení myslím na to, jak se mu budu líbit, až budu svůdně štíhlá a zpevněná (ne, že bych se mu teď nelíbila..), ... a on teď prostě přijede, protože mě chce vidět! O víkendu tedy ošidím cvičení, protože bude hromada sexu jiných věcí na práci. Třeba procházky po noční Barceloně, koupání v moři, focení Sagrada Famílie, ... oujéééé!

Co se týče tělesných proporcí, poslední dny si přijdu nějaká nafouklá a rozteklá. Přisuzuju to tomu, že jsem o vejkendu vypila asi 4 velký piva a jednu sangrii (sklenici, ne lahev..) a tomu, že v pondělí odpoledne mi bylo špatně a snědla jsem jen snídani a na večeři brokolici a trochu kuřecího masa. Nějakej drobnej jojo efekt tam asi musí bejt...

Do pátku musím makat jako kulturisti, abych toho do vejkendu co nejvíc spálila. Já vim, že je to kravina, ale... keep going :))


Máme polovinu června za sebou... pro mě to není nijak zajímavý (kromě toho, že přesně za měsíc touhle dobou už budu v Česku), ale povězte mi - co máte v plánu na léto? Jedete někam na dovolenou? Co festivaly? :)

Děkuju za to, že mě čtete! <3


Další články týkající se 30denní výzvy:
1) První den
2) Druhý a třetí den
3) Ve třetině
4) Krize
5) Fotky po 14 dnech
6) Fakt chci bejt štíhlá?

9 komentářů:

  1. hromada jiných věcí na práci :DDD
    jinak tě obdivuju, že furt cvičíš! já to vydržím vždycky tak 3 dny a pak zas ležim a žeru jak prase, jsem hrozná :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju. Hej já jsem hroznej žrout, ale mám strašně hubenýho kluka a na fotkách jsme vypadali jako Hroch a špageta, takže docela motivace :)

      Vymazat
  2. ja od prveho nastupujem do roboty takze moje leto sa bude niest v znamena zaucania a ucenia sa vela novych veci :) preto sa tento rok nekona ani dovolenka..skoda no, ale praca je dolezitejsia :)

    Pozyvam na dvojitu SALLY HANSEN giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/06/letne-rozdavanie.html

    OdpovědětVymazat
  3. Šikula! Taky to může být fází měsíce. Třeba před onou fází jsem napuchlá jak nevím co, a nejde to nijak dolů. Vše se dá vždycky do pořádku až když ona fáze přejde.

    Festivaly, joo, ty mám letos v plánu, jako první bude asi Colours of Ostrava (i když se rýsuje i něco před, tak to necháme na strýčkovi příhodovi), a pak Hrady. A hlavně se těším na ten sraz, který holky plánujou v Práglu, doufám, že potkáme i novou Kamush :))

    Užij si víkend s Č., já si budu dávat do těla na kole na horách <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já v tém fázi ani nejsem, ty brďo :/ Nevim, čím to je.. na pytlík.
      Na Colours možná taky pojedem. Bysme tam mohly zajít na pivo, kdybys chtěla :) Já se tam taky těším, akorát nevím, jestli mi toho 2. srpna vyjde :/
      Dej si do těla, držím palce, ať to jde hladce! :))

      Vymazat
    2. Samozřejmě,že dáme pivo, jestli přijedeš, budu se těšit!!! :)

      Vymazat
  4. Kamčo, jsi skvělá, vydrž!! A užij si víkend s Č.!!
    Já se taky chystám na Colours, tak se možná potkáme :)
    Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc moc děkuju! :))
      To bychom mohli udělat nějakou hromadnější Colours slezinu :D

      Vymazat
    2. Já jsem pro každou špatnost :D :D :D

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)