4. května 2014

Vypatláno v dubnu!

První Vypatláno psaný ve Španělsku.
Produktů je málo, proto to bude rychlý...



B.U. deodorant zajímavě voní a ještě zajímavějš vypadá. Přiznávám, že jsem si ho před rokem koupila hlavně kvůli tomu hippie vzhledu. Ve vedrech je příjemný se s ním stříknout, vůně vydrží v podpaží asi 4 hodiny a prostě celkem normálka.


Protože jsem bledule (to už víte), je hodně těžký sehnat v ČR světlej make-up. Oblíbila jsem si proto asijský BB krémy (to už v ČR zní jako klišé...). Missha Perfect Cover je fajn. Odstín je bahnitej, žádná oranžová nebo hnědá. Sedne dobře, krásně voní, kryje středně, dobře se aplikuje a vydrží asi 6 hodin. Je nutné použít pudr, protože bez něj se budete lesknout. Byla jsem velmi spokojená!


Rimmel Stay Matte mi byl doporučen jednou blogerkou, která už neexistuje. Je světlej (opět bledulí téma), cenově přívětivej (asi 119 Kč) a matuje na první poštětcování. Pude nedělá mapy a neleze do pórů. Nejsvětlejší odstín je 003, pak už je jen transparentní, ale nula nula trojka je ideální. Koupila jsem si ho zase!


Pravé jelení loje jsem objevila v zastrčené drogerii tam u nás na sídlišti. Nic moc jsem od nich nečekala, protože jeden stál jen 16 Kč. Ale světe div se - jsou výborné! Hydratují, nelepí, voní po melounu a banánu a chutnají mírně sladce!


O AVON sprejích Naturals si můžete přečíst tady <-.

A to je vše, dámy a pánové (jestli to někteří čtou..). Jak hodnotíte dané produkty vy?

2 komentáře:

  1. Stay matte mám taky, ale zatím nijak extra nadšená nejsem, navíc mi přijde, že bych potřebovala tmavší než co mám.
    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Stay Matte pudr je můj oblíbený a kupuju ho pořád dokola v nejsvětlejším odstínu 001 transparent.

    Monča z blogu - By-Moni

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)