14. května 2014

Ve Španělsku bez mobilu.

Dobré dopoledne,

totálně mi odešel mobil. Odešel do věčných lovišť. Nefungujou dotykový čidla, na pytel. Vždycky se to na hodinu zasekne, pár minut na to musím jako idiot klepat a pak se to občas rozjede na dvě minuty a čidla fungujou (takže stihnu přečíst sms).

Jelikož foun potřebuju kvůli budíku, hodinám a komunikaci s hostfamily, je to docela problém. Ještě větší problém je, že jsem ve Španělsku a než mi sem někdo pošle novej nebo náhradní mobil, bude to trvat 2 týdny a to si nemůžu dovolit. Jenže kupovat mobil tady... není to risk? Bude mi tam fungovat česká simka? Bude tam český nebo anglický menu? Nevíte někdo?

Dík za případné rady; našla jsem na španělským e-shopu Samsung Galaxy Ace za 59 euro. Dost dobrá cena.

Máte pro mě nějaký rady, tipy? Díky :)

Zdroj: weheartit.com





5 komentářů:

  1. Být Tebou investuju do nějaké španělské kreditní simky, a koupím si španělský nejlevnější telefon co existuje na volačku s hostrodinou. A z čech si nechám poslat telefon, bez kterého možná 14 dní dáš, ne? ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám španělskou simku. No a nejlevnější telefon je právě asi ten, o kterým píšu. Právěže ho potřebuju hned, nemohla bych bejt 14 dní bez telefonu. Něco se stane a jak dám HF vědět? :/

      Vymazat
    2. Tak to Ti asi nezbývá nic jiného, než si ho koupit :(. No teoreticky by Ti měl fungovat i v čechách (telefony fungují ve stejném pásmu, pokud jsou vyrobeny pro evropu.) Je třeba se ale nějako informovat ohledně těch simek. To někdy operátoři dělají naschvál, aby to v cizině nefungovalo..bohužel.

      Vymazat
    3. Joo, asi jo, zeptám se na to. Díky! :)

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)