29. května 2014

Posílejte pohledy zadarmo!

...protože ono to fakt funguje! Jak jsem psala už v tomhle článku, jde o mezinárodní službu, kdy stačí místo známky napsat STS - Student to Student. Já jsem to vyzkoušela s kamarádkou a pohledy nám oběma v pohodě přišly :)

Kamarádce jsem odeslala ohled minulou středu ze Španělska do Prahy a přišel přesně za týden. Ona posílala mě minulej pátek z Prahy do Španělska a přišel za 6 dní, navíc s prioritním označením, haha :))

Můj pro kamarádku.
Kamarádky pohled po mě.
Zajímavý je, že na pohledu ode mě není ani razítko, ale na pohledu od kamarádky je razítko, poznámka o prioritě a popisek "T 2500/2500", což nechápu :)) Důležitý ale je, že pohledy přišly. V sobotu jsem odeslala několik dalších pohledů bez známky s označením STS, tak jestli dojdou, řeknu adresátům o fotku a hodím to sem.

Posíláte pohledy? Já jsem pohledová královna, ráda pohledy odesílám i dostávám. Chce někdo pohled? :)) Napište mi na Kamila.Ostruzinova@gmail.com.

7 komentářů:

  1. Já bych chtěla taky pohled .✌ jinak máš nádherný blog :3

    OdpovědětVymazat
  2. Jé, to je úplně parádní. děkuju za nový moudro do života!! Já pohledy posílám děsně ráda, tohle určitě vyzkouším :))

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky, to je mi ale milé zjištění. Jéééé, to je krásný, funguje to jen v rámci Evropy nebo třeba i v rámci ČR? Jinak se mi tvůj blog líbí ;-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to mezinárodní, v rámci ČR by to asi fungovat nemělo, protože smyslem tohohle je, aby studenti na zahraničních pobytech ušetřili :)

      Vymazat
    2. Tak funguje to i v rámci ČR, včera mi dorazil pěkný pohled s STS:)

      Vymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)