27. března 2014

Zamilovaná dívka

Každá z nás byla už někdy zamilovaná. Začíná to tím, že se nám někdo fakt dost líbí a myslíme si, že to prostě musí bejt láska! Pláčem doma, že nás nechce, myslíme na něj, smutníme, protože jsme si jisté, že pro něj nejsme dost dobré. A přitom jsme nic neudělaly proto, abychom ho chňaply!

Ale dost dramatu. Co všechno dělá zamilovaná holka?

Když je váš mozek (a údajně i srdce, ale spíš bych řekla, že vedle mozku to jsou ještě pohlavní orgány) zaplaven endorfiny a chemií, kdy pociťujete neodvratitelnou touhu po konkrétním objektu z řad druhého pohlaví, myslíte na něj ve dne v noci, těšíte se na něj a sníte o něm před spaním, jistě dřív nebo později budete chtít zjistit, co na něj říká google. Ale no tak, přiznejte se, která z vás někdy googlila nějakýho svýho přítele? Dají se najít fakt poklady. Některé užitečné a jiné... taky užitečné! Není nad to dozvědět se peprné drobnůstky z minulosti vašeho (skoro)přítele (například na jaké seznamce se kdy registroval a co tam o sobě napsal). Buďte připravené i na nepříjemná zjištění, třeba fotky s jeho ex. Mnojó, není tak pěkná jako vy, žejo?

Další věc: Projedete mu fejsbůkové kamarádky. Zvlášť ty hojně komentujicí nebo jím hojně komentované. Je to prostě potenciální konkurence a vy musíte zazářit nad hlavami všech ostatních fuchtlí!

Píšete mu ve dne v noci. Spíš teda ale ve dne, než v noci. A možná si i uvědomujete, že byste měly zvolnit. Některé z nás to ale nedokážou. V rámci zamilovanosti si prostě hýčkáme tu potřebu neustálého kontaktu. Ale třeba já teď svatosvatě přísahám, že se udělám dramaticky nedostupnou! Takovou 'dobyj-si-mě' zkoušku, jaké bude od nynějška podroben, ještě nezažil!

(Pokud však s oním vyvoleným ještě nechodíte a jen si na něj láskyplně myslíte, jistě vymýšlíte důvody proč ho kontaktovat. A většinou je to tááááák nenápadný, že jemu to je stejně jasný. Fakt. Věřte mi!)

Nekupujete si prádlo, protože jen potřebujete prádlo. Kupujete si prádlo, protože "co kdyby náhodou!", žejo? Nikdy nevíte, kdy se to příjemně zvrtne a skončíte ve vašem lože. Je dobré mít na sobě vždy to nejvíc ultrasexy prádlo!
Zdroj: Weheartit.com
Sdílíte na fejsbůku písničky, který by mu svým textem měly něco naznačit. Řekla bych, že dospělá zamilovaná holka se prostě obecně chová jako potrhlá puberťačka. A zvlášť, je-li raněna neúspěchem nebo rovnou rozchodem! V takovém případě zhrzené slečny poutají pozornost zdrcenými statusy nebo naopak statusy a fotkami s jakýmkoliv kamarádem nebo milencem, kterého zrovna mají po ruce, spamují jako o život a domnívají se, že jejich láska bude žárlit. Kulový. Patříte-li k těmto ovcím, věřte, že samy sebe jen ztrapňujete.

Odmítnutá dívka taky často balí chlapce na potkání a to i ty, kteří se jí třeba ani nelíbí. Zalepuje smutek zážitkama (hlavně postelovejma) s novými objekty. Proč ne, když to pomůže.. nezapomeňte na ochranu.

Zkrátka a dobře, kategorie "zamilovaná dívka" a "zamilovaná zhrzená dívka" jsou životní etapy, kdy jsme my ženy fakt na palici. Článek berte s nadsázkou, já sama splňuju pouze 97,9 % těchto informací, takže se to vlastně vůbec nepočítá!

Jak vás ovlivňujou city a pocity? :)

11 komentářů:

  1. Dokonale jsi to vystihla :D Až jsem si vzpomněla na sebe s těmi naznačujícími písničkami a statusy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to dělám jen pokud je to naznačení kladné :)) Ale jen občas... :D

      Vymazat
  2. Vyloženě jsi mi tímto článkem padla do noty! City podle mě ovlivňují úplně celého člověka, a pak je těžko pracovat jako normálně, jíst jako normálně a vůbec všechno. Ty hormony jsou fakt peklo!

    OdpovědětVymazat
  3. Uznavam, taky jsem si pritele projela na netu a nic neobjevila, nikde nic nema:D
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
  4. Nazvala bych to "zamilovaná dívka moderní doby" :-D. V době, kdy jsem naposledy takhle bláznivě byla zamilovaná já, se facebook teprve rozjížděl a já ho ještě ani neměla, takže nic z toho jsem vlastně neprožila. Když o tom tak přemýšlím, na facebook jsem vlastně nikdy v životě nepřidala žádnou písničku nebo zdrcený status. Připadám si značně odstrčená od společnosti - a stará:-D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stará nejsi, jsi právěže vyspělá a inteligentní! :) Já jsem dala zdrcenej status asi jednou, ale ne proto, že bych chtěla, aby to viděl ten dotyčnej. Spíš jsem si jen tak posteskla :) Ale písničky vkládám často :)))

      Vymazat
  5. Zapomněla jsem googlit! Ale jinak to skoro všechno sedí... hlavně ty písničky :D Jen jsem nikdy nebyla ten typ, co pak balil na potkání...

    OdpovědětVymazat
  6. :D :D :D ta zamilovanost je ale svině :D lidi úplně blbnou!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)