3. února 2014

Vypatláno v lednu!

Jupíjou, konečně je únor, jsme zase o krok blíž jaru! Jak soudím následující produkty, kterým jsem se dostala v lednu na dno, se dozvíte na příštích řádcích.


Dívky, hledáte něco, po čem budete neodolatelně vonět a lákat k sobě muže (cizí i ty své) na jemnou pokožku? Berte cokoliv s lotosem. Třeba tenhle krém Avon Planet SPA s thajským lotosem. Je jemnej, bohatej, skvěle se roztírá a vtírá, hydratuje, zjemňuje, vyživuje, provoňuje, .... Má samé plusy. Opravdu jsem nenašla nic, co bych na něm mohla zdrbnout. Celá lotosová řada voní úžasně a všechny krémy Planet SPA jsou výborné, takže pro mě je tenhle krém jednička!

Po ránu se lesknu tak, že bych mohla vysílat odleskama z obličeje signály do vesmíru. Zkusila jsem tedy hromadu přípravků proti mastnotě (ne, Jar ještě ne) nebo na její schování. Zatím mi žádnej nepomohl na pořád, ale třeba tahle pleťová voda Clean and Clear Shine Control mi pomohla mastnotu odstranit a zabránit jejímu obnovení asi na 5 hodin. A to mi přijde dost! Nevoní, nelepí, není olejovitá, neštípe, ale trošku po jejím nanesení musím mhouřit oči, páč mám pocit takovýho toho "foukání" do očí (děje se vám to taky?). I přesto jí dávám pět zmrzlin!

Dlooouho jsem si říkala, že drahý laky na vlasy jsou jen marketingovej tah. Jak asi můžou víc tužit a fungovat, než nejvíc tužící levňáky? Inu, musím říct, že něco bude na tom, že dražší věci bývají často lepší. Za 80 Kč (vím, žádná trága, ale dřív jsem používala laky třeba za 35,-) si pořiďte L'Oreál Studio Line, protože vlasy vážně udrží a přitom z nich nebudete mít slepené drny (v rámci norem). Můj Fix&Shine mi moje vlnité vlasy toužící po objemu nezatížil, udržel, dodal jim trochu přirozeného lesku. A velmi mile voní.


Kokosovej kondyš Carefree jsem ulovila v nějaký nounejm drogérii za 50 kaček 400 ml. No neberte to. Určitě je to plný silikonů a podobnejch s.... věcí. Nicméně mile mě to překvapilo! Stačilo mít ho na vlasech chvilku a vlasy byly hebké, snadno rozčesatelné a provoněné. Nebyly zplihlé ani náchylné k rychlejšímu maštění. Bohužel mi nevyhovovala konzistence. Víte, že mám ráda tekutější kondicionéry, ale tenhle byl tekutej asi jako jogurtový mlíko, prostě moc, takže mi ho čtvrtina skončila nazdařbůh v odpadu.


Krycí tyčinka Essence mě jako dost dostala! Stojí pade a kryje jako blázen. Jen s těmi odstíny je to na štíru, protože pro bledule je ten nejsvětlejší odstín, jakej Essence nabízí, pořád tmavej. Kdo jste ale nebledej typ nebo jste opálené, tyčinku si kupte. Stačí jí troška, je hutná, dobře se rozmazává a krytí má výborné!


Zato krycí tyčinka Lavera je na nic. Použila bych ostřejší výraz, ale jsem dáma. Je to béžové cosi, co vám sice obarví kus kůže, ale nezakryje ani drobné červenání, natož případné beďárky nebo jizvy. Jako ano, je strašně hezký, jak je to bio a eko a blabla, ale kdo by si kupovat korektor na zakrytí, kterej vůbec nekryje? To vyjde nejekologičtějš a nejekonomičtějš si ho vůbec nekupovat.


Banánovo-kokosovej krém na ruce Sweet Secret jsem si koupila na kosmetickým veletrhu a je to skvělá věc. Z vůně jsem si při prvním, druhém, třetím, desátém počuchu málem sedala na zadek. Tak krásná jemná sladká vůně, no to jste neviděli. V polovině balení už mě vůně tolik nebrala a ke konci mě dokonce trošku rušila. Krém hydratuje, nezanechává dlouho povlak, příjemně se roztírá. Ale jo, brala bych ho znovu, ale už možná ne banán.


Tekuté linky Rimmel jsou malovátko, které by vám doma nemělo chybět. Aplikátor zajistí precizní linku a pravidelnej "ocásek" v koutcích, barva je sytě černá, nepraská, ihned zasychá, nerozmazává se. Co víc si u linek přát? Cena je taky skvělá, stojí asi stovku.


Když to vezmeme kolem a kolem, leden byl hodně pozitivní (nebyla jsem nijak benevolentní). Kdybych takhle super věci měla pořád...

Povězte mi jak jste s uvedenými produkty spokojené vy!

3 komentáře:

  1. Stejnou vuni od Farmony mam taky, akorat telovou penu a voni dokonale. Vzala jsem si vice produktu, vunim neslo odolat.
    Beauty of pink

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni mají i vůně??? Hustý! Kde se to dá koupit kromě veletrhů? :)

      Vymazat
  2. Ten lak od Loreal som skúšala a bol skutočne vynikajú, vlasy nelepil, pekne voňal skrátka lak ako sa patrí, oproti tým večne lepiacim Taftom je toto skutočne zázrak. Skúšala som ho aj v tom čiernom variante a bol to pre mňa ten najlepší lak na svete no neprestali ho vyrábať, hľadám ho po celom Slovensku a nikde nič ani stopa.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)