19. dubna 2015

Give me a feedback!

Je to zase tady. Blog má maličko přes dva roky a mně by bodlo, kdybych od vás dostala zpětnou vazbu. Když jsem se vás ptala minule, hodně jste se vyjadřovali ke vzhledu blogu a utvrdili jste mě v tom, že je potřeba na vzhledu zapracovat. Proto má blog už rok v záhlaví Kamush s fialovou zmrzlinou. A právě na základě vašich podnětů můžu zase dál provést případné úpravy (nejen vzhledové) :)

Povězte mi jak se vám u mě líbí - co se vám líbí/nelíbí na vzhledu, organizaci blogu, článcích,...

Proč sem rádi chodíte nebo co vás sem nalákalo poprvé?
Jaký články vás nejvíc berou a co je podle vás naopak nuda?

Díky moc :)

PS: Prosím konstruktivní a podnětnou kritiku.

14 komentářů:

  1. Ahoj, já bych třeba nic neměnila, fialovou mám ráda a prostě je z tohohle poznat, že jsi to Ty, není třeba nic přeplácaného. Články čtu všechny a vždycky mám po tom dobrou náladu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za komentář a strašně mě těší, že ti moje články zlepšujou náladu! :)

      Vymazat
  2. Miluju to záhlaví a moc, moc doufám, že se nebude měnit, bych snad i obrečela :( :D. Jinak se mi nejvíc líbí příběhy ze života, články o tvé milovaném, o tobě :). Jsi nevšední a zajímavá osoba, máš specifický styl psaní :). Klidně by mě zajímaly outfitové články - občas pro zpestření :). A také bych ocenila další tipy, kam v Praze zajít. Toť asi vše, co jsem měla na srdéčku :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, děkuju mooooc! :) Ohledně záhlaví - já si zas říkám, že je už moc okoukaný, ne? :D
      Btw. outfity tady skoro nejsou, protože nemám co na sebe :D

      Vymazat
    2. Nemůže být okoukaný, když je to nej blogo záhlaví, co kdy kde je :D. Né, fakt ho zbožňuji! :) A ještě k rubrice Spotřebováno - neruš ji, byla by to velká škoda :). To, že většinou nemám, co tam komentovat, nemění nic na tom, že mě články moc baví :).

      Vymazat
  3. Nee, nic neměnit! Záhlaví je nejlepší! A celkově se mi celý design blogu líbí :-) I články se mi líbí, takže za mě měnit nic nemusíš, mám to tu ve zmrzlinově ráda tak jako to tu leží a běži ;-) Gratulace k blogovýročíí ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ráda Tvůj blog právě proto, že je jiný..odlišný. Fialová je skvělá a když na mě vykoukne zmrzka...vždycky se začnu usmívat...i když mám tu nejhorší náladu a je mi zle.
    Baví mě příběhy ze života, ráda mrknu i na vypatláno, nikdy neodmítnu zajímavý a pro mě nový recept.
    Buď svá a piš o tom, co Tě baví a zajímá nebo o co se chceš s námi čtenáři podělit... a my budeme rádi číst:-)
    Přeji pohodový večer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem hrozně ráda, že na tebe zmrzka takhle působí! :)
      Děkuju za názor! :)

      Vymazat
  5. Zábavně agresivní nadpis...ale fungoval, jsem tady a píšu. Vzhledu nemám co vytknout, délka většiny článků je v pohodě, někdy mi vadí určité prodlevy ve psaní, ale taky se přes to přenesu. Doufám, že budeš mít potřebu psát ještě hodně dlouho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Prodlevy občas nastanou proto, že nechci psát jen aby tady něco bylo a když není nápad, tak radši počkám až přijde. A nebo z časovejch důvodů :)

      Vymazat
  6. Mně se to záhlaví líbí, je to taková pěkná, nezvyklá fotka! :-)
    Proč sem chodím? Protože mě baví články. Ne ke každému mám touhu psát komentář, nebo na to zase zapomenu, ale jestli byl nějaký tak výjimečný tím, že mě nezaujal, tak jsem na něj již zapomněla :D
    Jak mě u ostatních blogerek rubrika "spotřebováno" nebaví, tak u tebe jo. Především proto, že tam nejsou ultračuprsuprmegadrahé věci, a pak taky proto, že si nepřijdu jako takový ňoum, když mám 1 sprcháč do konce světa :D (Ten litrový z Lidlu, samozřejmě.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem velmi ráda! :) Ačkoliv jsem už přemýšlela se na Spotřebováno vykašlat, asi ho ještě chvilku nechám :)

      Vymazat
  7. Děkuju moc za zmínku! :)
    Co bys navrhovala za změnu ve vzhledu?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)