19. listopadu 2014

Biotherm Beauty Talk odpoledne

Před nějakou dobou jsem se registrovala na stránkách Biotherm, protože tam byla možnost získat minibalení jejich produktů. A jako každýho správnýho hamouna ani mě nenechala tahle možnost v klidu! Když mi domů přišel balíček se čtyřma minibaleníma výrobků od Biothermu, dost jsem měla radost.


Radost se ztisícinásobila, když jsem si minulej tejden pročetla maily a objevila jsem tam pozvání na odpoledne s Biothermem - Beauty Talk. Akce byla upořádaná ve spolupráci s Harper's Bazaar a konala se dneska v hotelu The Mark v Hybernský ulici.

Mno, musím říct, že jsem fakt nevěděla co na sebe, nakonec jsem zvolila prostě sukni, milovaný černý punčochy s puntíkama, červený triko a ultrapohodlnej šik svetřík s krajkou na zádech. Vlasy rozpustit a hotovo.
Když jsem po půl 2 vešla do hotelu, hostesky mi nabídly welcome drink (šáňo s Curacaem nebo barvivem a s borůvkou) a samozřejmě časák. Hala hotelu se mi moc líbila, byla vkusně zařízená a celá provoněná živejma liliema, oujééé!

Krátce po druhé hodině nás uvedli do "baru", či jak pojmenovat malou restauraci s barovým pultem, stoly a vstupem na "zimní zahradu". Program byl volný - prostřídaly jsme se u stolů, kde se sdělovaly informace o produktech pro péči o tělo a pak o produktech pro péči o pleť (musím říct, že i když jsem dřív o Biothermu skoro nic neslyšela, teď se ze mě stal skoro Biotherm-addict). Přiznávám, že nejvíc mě zaujaly obaly výrobků a parfemace. Samozřejmostí bylo, že jsme si produkty mohly libovolně vyzkoušet. Všude ležely mističky a dózy s hromadou vzorků, takže jsem si jich pár nabrala, abych na sebe měla co patlat (a o čem psát Vypatláno!).

Spolu s ostatníma slečnama jsme měly možnost zeptat se kartářky na budoucnost, nechat se odlíčit a hýčkat (masáž obličeje, diagnostika pleti, krém a sérum a tak dále, a tak dááále..), nechat se nalíčit profi vizážistou od Yves Saint Laurent a následně se nechat vycvaknout fotografem (a prej nám pak přijdou poštou vytištěný fotky v podobě časopisový obálky, wooow!). Líčení bylo fajn, focení byla rychlovka, na výsledek jsem zvědavá. Víte co, to, že chodíte s fotografem neznamená, že jím vytvořené fotky ještě někdy uvidíte (Čestmíre, dodělej už tu fotku!!)...

No a teď už prostě fotky... odpoledne to bylo moc fajn, klidně bych takhle chodila každej tejden! :))
A btw., blogerek tam bylo víc, seznámila jsem se s blogerkou Janou, na její blog mrkněte tady - Jane's moments (Janiii, jaktože tam nemáš možnost odběru jako pravidelnej čtenáááář? :)) )

Hromada záběrů modrýho pití plus "stojka".

Produkty a biothermí slečna.

Tu voňavku chci!!

Vlevo dole mimochodem srovnání odstínů CC krému řady Skin Best. Ten světlejší je na mou bledost stejně pořád tmavej..

Selfie a dole s Janou z Jane's moments :) (pan fotograf mi moh říct, že mám
vzadu zvedlej svetr... já při focení nedokonalosti
na hadrech/vlasech/atd. slečnám sděluju.. chmm.. :)

YSL šminky (ten kufr chci mít doma!) a gáblík.

Konzistence "in-oil" séra. Ačkoliv se leskne a má v názvu ten olej, není mastný a rychle se vstřebá, žádnej lesk na xichtě.
A to je super! No ne?

Jakej je váš pohled na značku Biotherm? ;)



4 komentáře:

  1. Jee to je hezké :-) Samozřejmě mě nejvíc zaujalo žrádlo :D S tím si prostě na takových akcích vždycky pohrajou :-) Jinak biotherm jsem ještě neviděla, tak sjem zvědavá na tvé vypatlána :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako domácí cupcaky s macipánovým logem Biothermu?? Čumim! :)))

      Vymazat
  2. Bylo to proste super http://janesmoments.blogspot.cz/2014/11/biotherm-talk.html

    OdpovědětVymazat
  3. ja som bola na akcii minulý rok a bolo vynikajúco:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)