3. září 2014

Vypatláno v srpnu!

Děcka, mám fakt děsný návaly (práce, zážitků, ne horka), proto tak jako úplně nestíhám číst nějaký blogy, komentovat nějaký blogy a ani psát svůj vlastní blog. Ale jakmile se zase zajedu do starejch pracovních kolejí, bude tady toho víc a rozhodně se i o jednoho člověka zvedne vaše návštěvnost. Konec projevu.









Tvářenka Essence ze staré limitky Oz The Great and Powerful měla skvělej odstín. Byla krémová, na což jsem nebyla zvyklá, a taky se ukázalo, že to nebyl nejlepší nápad. Tvářenka byla hodně pigmentovaná, ale jenom na prstech. To jsem teda nepochopila. Když jsem si ji aplikovala na tvář, nebyla skoro vidět a musela jsem trošku vrstvit. A bylo zpočátku docela těžký to nepřehnat. Ale prsty jsem měla úplně růžový celej den. Ale jo, tvářenka vydržela i na obličeji celej den. Navíc se dávkovala praktickou pumpičkou. Pocity jsou rozporuplné.



Krém na ruce Dove s bambuckým máslem a vanilkou je fajn krémovej, vsakuje se rychle, povlak nechá jen minutku a pak jsou ruce jemné a vláčné. Na začátku užívání mi krásně voněl, ale vůně je poměrně silná, tak asi od poloviny už mi lezla trochu na nervy. Co se ale týče "účinků", krém byl peckovej!



Vzorečky Ziaja šamponu na vlasy a vlasové masky s kakaovým máslem jsem dostala dááávno dávno k nějakému produktu od společnosti Ziaja. V průběhu týdnů a měsíců jsem na vzorky zapomněla a vytáhla jsem je až nedávno při stěhování. No díky bohu! Tahle řada skvěle voní a vůně drží na vlasech. Vlasy byly hebké a dobře rozčesatelné, řekla bych i lesklejší. Nemám co namítnout (snad jen velikost vzorků, ale to je proto, že jsem hamoun!).



Malinovej šampon Herbal Essences jsem kupovala ještě v Katalánsku. Nevidím na nem nic speciálního kromě jeho skvělý vůně! Voní jako rozmačkaný maliny, nepřijde mi to skoro ani jako chemická vůně. Vlasy umyl standardně jako jinej běžnej drogérkovej šampon, provoněl je, šampon dobře pění. Jo, šlo to.


Je docela těžký hodnotit lak na vlasy. Co na tom můžete hodnotit? Jak funguje? Vůni? Nelepivost? Asi jo. Tak tenhle modrej Taft Ultra Stark (4) vlasy udrží dobře, v účesu se nehnou celej večer včetně případnýho tance. Slepuje standardně jako každej lak, to znamená, že to v pohodě vyčešete, aniž by došlo ke skalpování lebky. Nevoní, ani nesmrdí, nevím, k čemu bych tu vůni přirovnala... možná k zástěře nějaký přívětivý babičky (což teda ale asi není úplně lichotivý). Dobrej poměr cena X výkon.



Máte zkušenost s danejma výrobkama? Co na ně říkáte vy? ;)

5 komentářů:

  1. Zkušenosti žádné. Snad jen přeji, ať Tě to v práci baví, a ať máš brzy chuť a čas na blog ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ziaju mám ráda :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Ta kakaová řada na vlasy od Ziaji mě láká už hodně dlouho. Teď už vím do čeho po spotřebování svých načaté vlasové péče půjdu :)

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  4. Ziaju milujem, vyskúšala som už mnoho produktov a môžem povedať, že 99% z nich mi perfektne sadlo. Je to výborná značka :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Vanilka a bambucké maslo som mala ako telové mlieko od Dove a veľmi sa mi tá vôňa páčila, sladké vône mám rada a hlavne v zime, tá vôňa je skutočne prenikavá, celé pyžamo mi od telového mlieka voňalo až do rána a aj potom až kým so ho nevyprala, tá vôňa skrátka nezmizla. Telové mlieko bolo hutnejšie, ale vravím, na zimu to bolo skvelé.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý asertivní komentář (protože i kritika se dá napsat slušně!) :)